color run utrecht

Op zoek naar color run utrecht?

The color run Utrecht Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Hoe werkt het? The color run Utrecht. Zondag 4 augustus 2013 Recreatiegebied Het Lint, Utrecht, Nederland. Dit evenement is al geweest. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om tickets te kopen of verkopen. Misschien zijn deze evenementen nog interessant voor je.:
beste loopfiets 2 jaar
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
adverteren in google
Event informatie The Color Run.
Maak je klaar voor een gloednieuwe editie van de The Color Run. Op zondag 9 september komen wij voor de allerlaatste keer naar Utrecht, Haarrijnseplas. Een laatste editie gaat natuurlijk zomaar niet voorbij. Als echte HEROES leggen wij de meest kleurrijke kilometers van ons leven af.
windbreekgaas zwart
Vervoer The Color Run.
The Color Run Haarrijnseplas. 3543 MA Utrecht. Be happy be healthy, kom gezellig en gezond op de fiets! Als je in Utrecht of omgeving woont, is het festivalterrein makkelijk met de fiets te bereiken. Vanaf het centrum van Utrecht is het ongeveer een halfuur fietsen dit is meteen je warming up!
extreem veel vocht in huis
Color Run Sportstad Utrecht.
The Color Run bestaat 5 jaar en dat vieren zij met een tropische verjaardagseditie op 11 September op het strand aan de Haarrijnseplas in Utrecht. Een tropische setting voor een feestelijke editie met nog meer kleur en nog veel meer FUN!
Tickets The Color Run Utrecht Qmusic.
Dit is de laatste editie van The Color Run in 2015, dus zorg dat je erbij bent! The Color Run. Tickets The Color Run Utrecht. 12 september: The Color Run Utrecht! The Color Run, The Happiest 5K on the Planet: je begint geheel gekleed in het wit en word ondergedompeld in verschillende kleuren.
The Color Run Nederland Startpagina Facebook.
Ik vond het feestpodiu m ook maar klein, al met al nèt allemaal even wat minder dan in Utrecht twee jaar geleden met de Shine editie. TCR 2018 HERO edition, 9 september in Utrecht. The Color Run fleurt op 28 mei Amsterdam op met de FLOWER POWER editie!
The Color Run VVV NL.
Vind een VVV. The Color Run. The Color Run. zondag 27 mei 2018. The Color Run Shine edition. Ook dit jaar bedraagt het te lopen parcours 5 km en ondergaan de compleet in het wit geklede deelnemers onderweg kleurige poederdouches.

Contacteer ons